Áldozat

Áldozat
Áldozat
Megjelenés: 2022.09.15
4 990 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Napkelet ​végtelen útjain egy megtört ember bolyong: szemében az őrület sötét lángja lobog, lelkét szomorú múltjának szenvedése perzseli. Kétségbeesetten sodródik országról-országra, hátha rátalál a vágyott erdőre, ahol elhunyt lánya és kedvese élnek. Húsz kemény esztendőnek kell eltelnie ahhoz, hogy felismerje, ezt a különös rengeteget e földön nem lelheti. A kegyetlen megvilágosodás után számot vet, és elhatározza, hogy eldobja magától életét. Azonban a sors különös játékaként az utolsó pillanatban rátalálnak azok a teremtmények, akik annak idején megmentették, s egy olyan titkot bíznak rá, melynek folyományaként erdőelvi Ajbars újból visszatér a Keresztény Világba, hogy szembe nézzen szörnyű múltjával. Sötét titkokat tud meg, háborúba sodródik, lába ismét az erőszak ösvényére lép, hogy végül találkozzon azzal, aki annak idején elvette tőle mindazt, ami számára az életet jelentette.

A Varjú halála után az Új Kereszt Testvériség széles körben elterjedt tagjait egy árnyék hajszolja. A Sztrigoj Ravennából lép ki a fényre, és senkin nem könyörül. Brutális kivégzéseinek híre megy, minek folyományaként csapdába csalják, hogy elpusztítsák. Csakhogy Rattero Sevillát nem lehet megállítani. Egész életén át húzódó kálváriája, mérhetetlen szenvedése egyre és egyre tüzeli bosszúját, ami – ha nem talál ellenségre – gyakorta saját lelkét perzseli. Mikor hírét veszi, hogy a sötétség ismét feltámadt, s hogy veszített, a bűnök vermébe zuhan, amiből csak súlyos nehézségek árán tud kivergődni. Egy nem várt társban azonban ismét barátra lel, és elindul a legkegyetlenebb úton, amin valaha járt, hogy a végén találkozzon magával a sötétséggel.

Osztrogonácz Miklós trilógiájának befejező részében az Olvasó ismét azokkal a szereplőkkel találkozhat, akikkel első regényének, – az Ösvényeknek – lapjain megismerkedett. Hőseinek kétségbeejtő útja a végéhez közeledik, azonban sorsukat – a szenvedést – most sem kerülhetik el. Vajon övék lesz az áhított bosszút, vagy az igazak ősi népével együtt maguk is a feledés homályába vesznek? Bánat, öröm, elvetettség, mély megtérés, élet, avagy halál lesz a sorsuk?
Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 022
Kötés
Papírkötés
Szerző
Osztrogonácz Miklós
Borítóár
4 990
Webáruház készítés